Esimene lumi lõhkus autosid ja luid

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
See BMW sõitis kraavi eile hommikul Tallinna–Tartu maantee 106. kilomeetril. Kolm autos olnud inimest pääsesid kriimustustega.
See BMW sõitis kraavi eile hommikul Tallinna–Tartu maantee 106. kilomeetril. Kolm autos olnud inimest pääsesid kriimustustega. Foto: Kaspar Pokk/ Kanal2

Eile hommikul vahetult enne seda, kui inimesed hakkasid tööle ja kooli tõttama, sadas jäävihma, mis muutis siinsed teed enne esimese lume tulekut liuväljaks.

Paide linnavalitsuse keskkonnanõunik Tiina Kivila ütles, et hommikul kell kuus oli ilm kuiv, kuid tund aega hiljem, kui inimesed läksid liikvele, hakkas sadama jäävihma.

Kuigi puistur oli peagi linnatänavatel, tunnistas Kivila, et suur hulk kodanikke pidi hommikul uisutades tööle ja kooli jõudma. «Oleks jäide paar tundi varem tulnud, siis oleks hommikuks teed korda saanud, kuid see juhtus just kõige halvemal ajal,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles