Laupäevase Järva Teataja tutvustus

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Järva Teataja

Laupäevane Järva Teataja kirjutab:

*Reede hommikul vahetult enne seda, kui inimesed hakkasid tööle ja kooli tõttama, sadas jäävihma, mis muutis siinsed teed enne esimese lume tulekut liuväljaks.

*Üleeilsel üle-eestilisel töövarjupäeval sai ligi 3000 koolinoort võimaluse veeta päeva koos endale huvipakkuva valdkonna juhi või spetsialistiga. Varje jagus ka Järva Teataja toimetusse.

*Mida aeg edasi, seda kirglikumaks lähevad Paide linnavolikogu istungid, kui arutuse all on hariduselu ümberkorraldused.

*«Oh kui ilus! Nii valge! Fantastiline!» kõlasid Paide kultuurikeskuse teise korruse näitlejate rõivistutest ja grimmitoast kommentaarid, kui Rahvusooperi Estonia loominguline kollektiiv uuenenud ruume uudistas.

*Paidelane Riin Luks (24) täidab oma rõõmsameelsuse ja energilisusega iga toa. Heliseva naeru saatel ütleb ta, et on pärast kaht aastat noorsootöötajana avatum ja julgem.

*Pärast seda, kui seitsme kiisupoja ema Kissi koduaknast välja hüppas ja põgenes, sai Tallinna kassist Kitist korraga kaheksa kassipoja ema.

*Kabinetiloo-seeria jõudis seekord Imaverre Eesti piimandusmuuseumisse.

*Leheküljel «Vana ja uus pilt» vaatame seekord Türi vallas Jändja külas asuvat Männiku talu.

*Estonia osaühingu Taikse külla ehitatav 1150 kohaga Piibu suurfarm on sedavõrd valmis, et esimesed lehmad on viidud uute tingimustega harjuma.

*Kolmapäeval tegi vallavanem Kalju Kertsmiku kutsel visiidi Albu valda Hiina Rahvavabariigi suursaadik Eestis QU Zhe. Külastuse mõte oli vahendada Hiina turismifirmadele võimalusi tuua gruppe ka väljapoole Tallinna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles