Paide trampoliinihüppaja käis ookeani taga MM-il

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Per Lindström

10.-16. novembrini toimusid USAs, Florida poolsaarel Daytona Beachis järjekordsed noorte maailmameistrivõistlused trampoliinihüpetes. 655 sportlase hulgas esindasid Eestit neli noort: kolm noormeest Tartust ning Paide ühisgümnaasiumi VIIIb klassi õpilane Krete Kaasik.

Krete sooritas batuudil kaks head seeriat ja saavutas 33. koha. DMT võistlusel õnnestusid samuti mõlemad katsed ning tulemuseks oli 19. koht.

Krete harjutab argipäeviti Paide Võimlemiskoolis oma treenerist ema Katrin Kaasiku juhendamisel, nädalavahetustel sõidab Tartusse MTÜ Biomechanics Group Sportsclub treeningutele. Tartu treeneri Sigrid Pedosoni sõnul on hoolealuse areng võrreldes selle aasta kevadel Portugalis toimunud EMiga olnud märgatav. Seeriate raskused on juba peaaegu võrreldavad tippude omadega, aga puhtuse osas peab veel kõvasti tööd tegema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles