Paide prostituut: mul on kogu aeg häbi

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: http://all-free-download.com

Kolmandat aastat Paides oma keha müüv naine ütleb, et kui algul polnud talle raha eest meestega magada raske, siis nüüd painab teda pidev hirm, et kõik Paide inimesed teavad, millega ta tegeleb.

Naine, kes nõustus anonüümselt Järva Teatajale oma loo ära rääkima, ei paistaks tänavapildis kuidagi silma. Ta on täiesti tavaline keskealine naine. Elab koos lapsega tavalises kortermajas. Kortergi on täiesti tavaline. Pole märgata mingit luksust, aga ka vaesust mitte.

Kuidas te Paides kliente leiate?

Üks naine, kes juba varem sellega tegeles, ütles mulle, et tuleb internetti kuulutus üles panna. Tema abiga ma seda tegingi. Kõik kliendid tulevad sealt. Ma ei seisa tänavanurkadel ega käi pidudel mehi otsimas.

Mul on ka nii-öelda püsikliendid.

Millised mehed teie kliendid on?

Ma eelistan vanemaid mehi, kes on juba üle 50. Nendega on lihtsam. Ülbikuid ei võta ma jutulegi, pakkugu nad ükskõik kui palju raha. Ma ei lase ennast alandada, kuid seda teha tahavad paljud mehed.

Kohalikke mehi ma ka ei taha, sest jube piinlik on pärast avalikus kohas kohtuda. Ta võib mõnes rahvarohkes kohas purjus olla ja siis jumal teab mida minu kohta öelda.

Sageli mehed ütlevad, et nad ei ela Paides, kuid hiljem näen teda näiteks naisega kaupluses. Jube piinlik on, torman kohe poest välja.

Te häbenete oma tööd?

Loomulikult! Ma ei tahagi enam kusagil väljas käia, kardan, et kõik teavad, millega tegelen. See hakkab juba mõistuse peale.

Kahetsen, et sellega üldse tegelema hakkasin. Olen elus palju lollusi teinud, kuid see on kõige suurem viga.

Kas teie lähedased teavad, kuidas te raha teenite?

Sõpru mul palju polegi. Ema teab. Ega ta seda heaks kiida, kuid mis ta ikka teha saab. Olen emale ka raha andnud. Vanemad lapsed, kes ema juures elavad, teavad ka ja nemadki suhtuvad sellesse samamoodi kui ema.

Kõige väiksem laps, kes minuga koos elab, ei tea midagi. Ta on veel väike ja käib lasteaias.

Te võtate mehi vastu omas kodus, kas laps pole uurima hakanud, miks võõrad mehe külas käivad?

Mehed käivad minu juures üksnes siis, kui laps on lasteaias. Õhtuti ja öösiti ei võta ma kõnesid vastu või ütlen kohe, et ei saa.

Ma ikka väga kardan, et ühel päeval saab ta teada, millega ema tegeleb. Tahangi seetõttu kõik lõpetada. Plaanin kuulutused maha võtta ja Paidest minema kolida. Mõnda väiksesse kohta, kus keegi meid ei tunne.

Mul on isegi üks koht valmis vaadatud, kuid see maksab 5000 eurot ja sellist summat pole mul kusagilt võtta.

Kui palju Paides kehamüügiga teenib?

Oleneb, kui palju sellega tegelda. Mina ei võta kõiki mehi vastu. Kui võtaksin, siis võiks viis või kuus meest päevas olla. Kord maksab 50 eurot. Tean Paides naist, kelle juures on ööpäevaga käinud 20 meest.

Kuidas see võimalik on?

Ega pikka juttu tehta. Aetakse asi ära ja kõik. Mees võib juba kümme minutit pärast uksest sisseastumist uuesti tänaval olla.

Samas on neid mehi, kes tulevad šampusega ja võimaluse korral jäävad ööseks.

Kui nüüd natuke arvutada, siis teil peaks ikka päris palju raha olema?

Ei ole ja eks ma ole selles ise süüdi. Mulle meeldib raha kulutada. Käin ilusalongis ja nagu naistel ikka, on nõrkus ehete vastu.

Pojale ei ole mul ka millestki kahju. Tema peab saama kõik, mis vaja.

Vahel juhtub sedagi, et mõni mees paneb lauale 200 eurot, kuid see kaob kiiresti.

Teie jutust selgub, et teate veel Paides naisi, kes oma keha müüvad. Kui palju Paides prostituute on?

Siinsamas majas elab üks naine, kes elatab ennast samamoodi. Tema abil ma need kuulutused üles paningi. Vastasmajas on üks korter, kus vene tüdrukud ennast müüvad.

Rohkem ma ei tea, kuid neid on siin veel kindlasti, sest internetis on kuulutusi palju. Näiteks on üks naine, kes kirjutab minu kuulutuste juurde, et olen haige. Järelikult on konkurents tihe.

Tean, et osa naisi tarvitab narkootikume, Paides käivad mingi abiorganisatsiooni inimesed, kes jagavad laiali terve kilekotitäie süstlaid. Ka see näitab, et neid naisi peab palju olema.

Kui kaua kavatsete nõnda jätkata?

Pean sellele kindlasti lõpu tegema. Ma pole enam noor ja ega pikalt saagi tegutseda. Pean leidma mingi teise võimaluse, kuidas ära elada. Olen juba üritanud lõppu teha, aga kui külmkapp on tühi, siis ...

Kas olete kusagilt abi palunud?

Käin psühholoogi juures ja võtan rahusteid. Ta teab, millega tegelen, ja soovitab lõpetada. Samuti olen sellest rääkinud sotsiaaltöötajale, ka tema arvab, et ma ei tohiks jätkata.

Minuga on ühendust võtnud ühe abiorganisatsiooni inimesed, kes kutsusid Tallinna, et aitavad mind. Tallinna ma minna ei saanud ja nad tulid ise siia. Tõid nii palju kondoome, et terve sahtel oli täis.

Nendega oli kaasas üks tüdruk, kes töötas varem prostituudina ja oli raskelt läbi pekstud. Pärast seda hakkasin rohkem kartma, et mõni mees tungib kallale.

Kas mõni klient on teid siis peksnud?

Ei ole. Mul on vedanud, aga kardan küll. Olen ju üksi kodus ja kõike võib juhtuda. Eks Tallinnas ole hullem, seal on perverte rohkem.

Kuidas jõudsite sellisse seisu, et peale keha müügi muud väljapääsu ei näinud?

Läksin mehest lahku ja raha polnud. Alguses polnudki raske. Isegi omamoodi naljaks oli, et teen nii-öelda kümme minutit tööd ja saan nii palju raha. Aja jooksul kõik muutub. Nüüd istun sageli pärast mehe lahkumist vannis ja nutan. Jube vastik tunne on!

Te ei naudi seksi kliendiga?

Nautinud ei ole ma seda kunagi. Kliendiga koos olles see polegi minule nagu seks. Kui tahan nautida, siis selleks on mul üks tuttav mees, käin tema juures.

Kindlat suhet teil ühegi mehega ei ole?

Kui elada sellist elu nagu mina, siis pole see võimalik. Ma ei usu, et ükski mees oleks nõus.

Üks klient oli minusse ära armumas. Tal oli naine ja kaks last, kuid jäi aina pikemaks ajaks siia ja hakkas rääkima, et soovib mind aidata. Ta tõi mulle lilli ja ostis külmiku süüa täis.

Lõpetasin temaga igasuguse suhtlemise. Ütlesin, et ta ei tohi enam minu juurde tulla. Mul ei saa praegu normaalset suhet olla.

Räägitakse, et paljusid prostituute on lapsena seksuaalselt väärkoheldud. Milline oli teie lapsepõlv?

Minuga pole midagi niisugust juhtunud. Tavaline lapsepõlv oli. Kui ema ja isa lahku läksid, siis seda elasin valuliselt üle, kuid nii juhtub paljude peredega. Minu puhul ei tasu küll seoseid lapsepõlvega otsida. Elu on lihtsalt sedasi läinud.

LISALUGU

Taksojuht sõidutas tiirased mehed pealinna

Taksojuht Tarmo Piiskoppel ütles, et on töötanud Paides üle aasta, kuid ei teadnud, et siin lõbunaised tegutsevad.

Piiskoppel märkis, et on huvi pärast isegi ühelt internetileheküljelt vaadanud, kas Paide naised raha eest seksi pakuvad, kuid pole leidnud. «Küllap ma olin siis valel leheküljel,» sõnas ta naerdes.

Piiskoppel ei salanud, et on paar korda sõidutanud pealinna mehi, kelle jutust ta on taibanud, et nad sõidavad lõbunaise juurde. «Need pole kohalikud mehed, vaid need, kes ööbivad töö tõttu siin ja on purjus,» lisas ta.

LISALUGU

Sotsiaaltöötaja teab Paides kolme lõbunaist

Paide sotsiaaltöökeskuse lastekaitse vanemspetsialist Annika Nõulik ütles, et umbes poolteist aastat tagasi läksid kaks nii-öelda lõbunaist Paides riidu ja siis nad tulid teineteise peale kaebama.

Nõulik teab Paides kolme naist, kes oma keha müüvad. Ta on naistele selgitanud, et peale enda peavad nad arvestama ka oma lastega.

Nõulik on pakkunud neile abi tegevuse lõpetamiseks. Samas märkis ta, et selliseid naisi on raske aidata, kui nad ise muutuda ei taha.

LISALUGU

Lapsehoidja müüb ennast 35 euroga

Järva Teataja leidis internetist suurema vaevata mitme Järvamaal elava naise telefoninumbri, kelle tutvumiskuulutuse põhjal ei jäänud kahtlust, et nad on valmis oma keha müüma.

Sellised kuulutused paiknevad internetilehekülgedel, mis on midagi tutvumis- ja pornolehekülje vahepealset.

Päevasel ajal on mitu telefoni välja lülitatud, kuid leidub ka neid, kes on valmis kohe meest vastu võtma.

Võimaliku kliendina esinenud ajakirjanikule selgitas üks naine, et ei saa kohe kohtuda, sest töötab praegu lapsehoidjana, aga kui lapsehoidmisest vabaneb, siis on kohe hakkamist täis.

Naine ütles, et temal kohtumiseks korterit pole, kuid ta võib kliendi auto peale võtta ja sõidutada kuhugi  rahulikku kohta. Seks autos maksab 35 eurot.

Naine selgitas, et on valmis kliendiga ka öö hotellitoas mööda saatma, selle hind on 150 eurot. Ta lisas, et on valmis raha eest ka pealinna hotelli sõitma.

Üks naine, kes nõutus Paides kohe meest oma korteris vastu võtma, küsis 50 eurot. Kuuldes, et kliendil on kõigest 40 eurot, nõustus ta kiiresti allahindlusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles