Hooletu hetk metsatööl võttis jala

Silvi Lukjanov
, reporter, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viis aastat tagasi metsas tööd tehes õnnetuses jala kaotanud Türi valla mees Koit Teder pääses hullemast suure elutahte tõttu, kuid alles viimasel aastal on ta ka alateadvuses ennast ühe jalaga omaks võtmas.
Viis aastat tagasi metsas tööd tehes õnnetuses jala kaotanud Türi valla mees Koit Teder pääses hullemast suure elutahte tõttu, kuid alles viimasel aastal on ta ka alateadvuses ennast ühe jalaga omaks võtmas. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Viis aastat tagasi jäi traktoriga metsas puid teinud taluperemees Koit Teder ilma paremast jalast. Elust jalata nõustus tõsise olekuga mees rääkima pärast sügistöid. Kohtumispäeval palus ta istuda traktorisse ja alustas sõitu õnnetuspaigale.

Tollel 2009. aasta 30. jaanuaril oli ilm peaaegu samasugune kui sel oktoobri neljapäeva hommikupoolikul, mil traktoriga õnnetuspaika teel olime. Jaanuaris oli lisaks veidi lund.

Juba hommikul näitasid märgid Koidule, et midagi juhtub, kuid kes siis arvab, et temaga ja veel midagi niisugust. Nii uskus Koitki, et ju ta mingi tehnikarikke tõttu kiiresti metsast tagasi tuleb.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles