Laupäevase Järva Teataja tutvustus

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Järva Teataja

Laupäevane Järva Teataja kirjutab:

*Järgmisel pühapäeval näeb Estonia kontserdisaalis isadepäeva kontserdil, mida kannab üle ka rahvusringhääling, Järvamaa esinejaid ja ka kontserdi lavastuse eest kannab hoolt järvalane – Türi kultuurikeskuse kunstiline juht Ave Avamere.

*Kui Alo Aasma reede õhtul Järva maavalitsuse majja läks, polnud ta ametlikult veel maavanem. Sellest hoolimata oli kolmanda korrusel asuva kabineti uksele juba kinnitatud plaat tema nimega.

*Türi vald peab vastu võtma negatiivse eelarve.

*Järvamaa parimad ettevõtted reastas hindamiskomisjon suuresti majanduslike näitajate järgi. Komisjoni esimees, Järva maavalitsuse arengu- ja planeeringuosakonna juhataja Triin Pobbol sõnas, et kuigi tänavust konkurssi jääb meenutama kandidaatide rohkus, oli komisjoni otsus siiski üksmeelne.

*Paide täiskasvanute keskkooli direktorile Anneli Suitsule tuli ettepanek kolida kool Järvamaa kutsehariduskeskuse Paide õppehoonesse uudisena. «Ega ma sellest plaanist suurt midagi teagi ega oska ka seetõttu loetleda, mis oleksid plussid ja miinused,» lisas ta.

*Koeru üksikkompanii tegevuspaiga hoone on nõus kohalikele vabatahtlikele riigikaitsjatele kokkusaamiskohana kodusoojust pakkuma. Kunagise taimla teenindushoonet on tibukollasest majast raske ära tunda.

*Tulemas on hingedepäev, omamoodi elulaadi ja olemisviisiga türilased Viiu Männik ja Ene Puulmann jagavad oma kogemusi ning mõtteid hingest ja hingestatusest.

*Järva Teataja ajakirjanik käis Eesti kõrgeimas rajatises ja kõige kõrgemale maapinnaga ühendatud töökohas. Koeru raadio ja televisiooni saatejaamas. Loo juurest leiab ka põhjaliku ülevaate masti ehitamise ajaloost ning muid huvitavaid lugusid rajatisest. Nii teab rahvasuu noormeest, kes tahtis neiule muljet avaldada, ronis küll üles platvormile, kuid alla tulla ei julgenud.

*Hingedepäeva eel on kalmistuvahtidel kõige kibedamad tööpäevad: sügisene lehesadu ei tähenda neile romantikat ja vaikselt langevate värviliste lehtede ilu pole aega märgata.

*Reedel kirjutas kümme gümnaasiuminoort üle Eesti A. H. Tammsaare muuseumis Vargamäel kirjandit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles