Parimad ettevõtted ka majandavad paremini

Silvi Lukjanov
, reporter, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne
Pilt on illustratiivne Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Järvamaa parimad ettevõtted reastas hindamiskomisjon suuresti majanduslike näitajate järgi. Komisjoni esimees, Järva maavalitsuse arengu- ja planeeringuosakonna juhataja Triin Pobbol sõnas, et kuigi tänavust konkurssi jääb  meenutama kandidaatide rohkus, oli komisjoni otsus siiski üksmeelne.

Näiteks selgus parim väikeettevõte lausa 22 kandidaadi seast, mis pole konkursside puhul tavapärane. «Kuid  mõõdetavad majanduslikud näitajad räägivad oma selget keelt ja emotsioonidele siin suurt kohta polnud – ei väikeettevõtjate parimate nimetamisel ega ka eduka noore ettevõtte puhul, vaid piirkonna edendaja juures lähtusime esitaja ülestähendustest,» selgitas Pobbol.

Kandidaatide rohkuse põhjust näeb Pobbol esitajate rohkuses, keda omavalitsuste ja Järvamaa arenduskeskuse kõrval oli ka mittetulundusühingutest. «Üks lasteaedki võttis kandidaadi esitada,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles