Tibukollased seinad ümbritsevad militaarpesa

Kuido Saarpuu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vastvalminud ruume uudistavad üksikkompanii pealik Aldur Lõhmus (vasakult), maleva pealik Arvi Niglas, üksikkompanii jaopealik Jaak Tammik ja üksikkompanii pealiku abi Raimo Merilo.
Vastvalminud ruume uudistavad üksikkompanii pealik Aldur Lõhmus (vasakult), maleva pealik Arvi Niglas, üksikkompanii jaopealik Jaak Tammik ja üksikkompanii pealiku abi Raimo Merilo. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Koeru üksikkompanii tegevuspaiga hoone on nõus kohalikele vabatahtlikele riigikaitsjatele kokkusaamiskohana kodusoojust pakkuma. Kunagise taimla teenindushoonet on tibukollasest majast raske ära tunda.

Kui Koeru üksikkompanii liige Jaak Tammik sai neljapäeval esimest korda hoonet seestpoolt uudistada, vajus tal suu kohe päris lahti. Veidi mõtteid kogunud, ütles ta: «Muljed on väga positiivsed, väga lühikese ajaga on välja ehitatud viimase peal ruumid.»

Koeru üksikkompanii pealik nooremleitnant Aldur Lõhmus tunnistas, et päris oma ruume oli neile (üksikkompanii nimekirjas on üle 160 kaitseliitlase) väga vaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles