Paidet ähvardab tabada järjekordne hoop

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
´Järvamaa kutsehariduskeskuse direktori Rein Oselini hinnangul on õppeasutuse kolimine Paidest Säreverre tehniliselt lihtne, kuid tema seda ei poolda ja loodab, et kohalikud poliitikud jätavad Paide linna kutsehariduse kaardile.
´Järvamaa kutsehariduskeskuse direktori Rein Oselini hinnangul on õppeasutuse kolimine Paidest Säreverre tehniliselt lihtne, kuid tema seda ei poolda ja loodab, et kohalikud poliitikud jätavad Paide linna kutsehariduse kaardile. Foto: Dmitri Kotjuh, fotomontaaž Kristo Kivisoo

Üleeile asus Paide linnapea Priit Värk pärast haridusministriga kohtumist kohe arutama, kuidas seista hea selle eest, et Järvamaa kutsehariduskeskust ei kolitaks Paidest Säreverre.

Juba kaks kuud tagasi avaldasid ERR ja Järva Teataja uudise haridus- ja teadusministeeriumi plaanist koondada kogu Järvamaa kutsehariduskeskuse õppetöö Säreverre.

Toona tunnistasid linnajuhid, et polnud sellest kuulnud ja kutsehariduskeskuse direktor Rein Oselin pidas seda spekulatsiooniks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles