Muusikud andsid noortele julgust kiusamine peatada

Birgit Itse
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Koigi koolis sai täna alguse koolikiusamise vastane projekt, milles lauljad Helen Adamson ja Margus Vaher ning lehepillimängija Erki-Andres Nuut ja Tenfold Rabbiti trummar Oliver Rõõmus peavad avaliku loengu ja annavad väikse kontserdi.

Kokku külastavad muusikud kampaania «Ei kiusamisele» raames kuut kooli üle Eesti. Kaasa lööb ka vabatahtlik Kiira Udu.  Koostöös Politsei- ja Piirivalve ameti ja Daylight MTÜ-ga toimuva kiusamisvastase kampaania eestvedajatest Helen Adamson ütles, et kampaaniaga soovivad nad vähendada koolikiusamist ning anda noortele julgust astuda kiusamisele vastu. "80 protsenti noortest on pealtvaatajad ja neil on väga suur roll koolikiusamisele piiri panemisel," sõnas Adamson. 

Idee külastada koole sai Helen Adamson siis, kui nad filmisid videot tema loole "Sing it", mis on samuti inspireeritud Helen Adamsoni kogemusest koolis kiusatavana. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles