Laupäevase Järva Teataja tutvustus

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Järva Teataja

Laupäevane Järva Teataja kirjutab:

*Koigi valda Sõrandusse on kavas ehitada viis tuulegeneraatorit, mis kõik oleksid 200 meetri kõrgused. Tegemist oleks Eesti suurimate tuugenitega, mis on sama kõrged kui neli Paide kirikut või ligi seitse Vallitorni.

*Aastaid Türil kehalise kasvatuse õpetajana töötanud ja ka vabal ajal sportlikku eluviisi harrastanud Merle Vantsi tabas end ühel päeval insuldiga haiglast. Uurinud, mis haigusega on tegu, oli tal raske leida, mida oma elus muuta.

*Sel nädalal oli Järvamaal järjekordne juhtum, kui kaubikuga sõitnud meesterahvas püüdis tuletõrjeinspektori pähe inimese koju pääseda. On põhjust arvata, et selliseid vahejuhtumeid on esinenud rohkem.

*Kui Väätsa vallavanem Lauri Läänemets kohtab ebaõiglust, tahab ta haarata plakati ja ruupori ning selle vastu välja astuda. Ka Järvamaal on praegu päevakorral teema, mille meeleavaldustes ta heameelega osaleks.

*Mäo reisiterminalis on iga Järvamaa ühistranspordi keskuse kontoritöötaja kohta kaks kuppelkaamerat ja kaks WCd ning kolm välisust. Töötajaid koos tegevdirektor Harri Lepametsaga võib sopilisest hoonest leida kolm. Järva Teataja tutvustab lugejatele Harri Lepametsa kabinetti.

*Rubriigis «vana ja uus pilt» kirjutab Kaarel Aluoja, et Rae suurveskist annab aimu praegu vaid kärestik. Järva Teatajast näeb vanadelt piltidelt, milline suurveski oma hiilgeajal välja nägi.

*Alates sellest hooajast uute peaosatäitjatega lavale jõudnud ooperiga «Prints ja kerjus» annab Rahvusooper Estonia 21. novembril Paide kultuurikeskuses külalisetenduse.

*«Siin ma nüüd seisan, suu kuivab ja käed-jalad värisevad,» ütles neljapäeva õhtul Kabala mõisas saalitäie rahva ees teenekas tantsupedagoog Ellu Kaasik veidi kohmetunult pärast seda, kui Türi valla üheksandale aastapäevale pühendatud kontsertaktusel aukodaniku tiitli vastu võttis.

*Laupäeval on Türil esimene sõudeergomeetrite võistlus. Parimate väljaselgitamiseks on kevadpealinna lubanud tulla paljud Eesti tugevamad maratonisõudjad.

NB! Homme jõuab tellijate postkasti ka ajakiri 30+.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles