Neljapäevase Järva Teataja tutvustus

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Järva Teataja

Neljapäevane Järva Teataja kirjutab:

*Lähipäevil laekub Paide linna eelarvesse 9000 eurot, mis on tulnud ühe eaka linlase korteri müügist, peagi peaks linnale pärandi kaudu lisanduma veel ühe korteri ja garaažide jagu rikkust.

*Üleeile paigaldati Paide piirile Sillaotsa tee äärde uus linna kaart, mis juhatab tulijatele kätte, kus asuvad tähtsamad asutused. Paide linnavalitsuse avalike suhete spetsialist Maarit Nõmm, et mõte on paigaldada kaardile teine pool, kus neli kuningat lehvitavad linnast lahkujatele.

*Kuu viimasel neljapäeval tunnustavad üle Eesti Paidesse kogunevad maaraamatukoguhoidjad aasta maaraamatukoguhoidjat, Järvamaalt kandideerib nimetusele Koeru raamatukogu direktor Ly Vihtol.

*Lähipäevil toob Järva Takso liinile esimese elektriauto ja ühes sellega alandab teenuse hinda.

*Endine koolijuht Toomas Šadeiko kirjutab arvamusleheküljel riigigümnaasiumist, kus ta tõdeb, et kui me kõik ikka tõesti tunneme muret põhikoolile järgneva hariduse tuleviku pärast Järvamaal, siis tasuks ehk Posti tänavast kaugemale näha.

*Kui koolikell kuulutab söögivahetundi, on nii mõnegi Järvamaa koolisöökla köögis pliidil podisemas eraldi pott toiduga neile lastele, kes kannatavad allergia või mõne toiduaine talumatuse käes.

*Türil nädalapäevad tagasi alustanud treening bodyART tähendab tõlkes kehakunsti. Selle tarvis rahvusvahelise litsentsi omandanud treener Deivi Šadeiko tugevdab tunni aja jooksul ühel ja samal ajal nii keha kui ka vaimu.

*Maribel Fitnessi tänavu sügisel alustanud keskmise raskusastmega BodyVive treening üllatas täissaaliga, tõsisele harrastajale mõeldud tund GRIT on seni võlunud väheseid.

*Kuigi kõik sel sügisel Ambla vallas tegutseda tahtvatest treeningutest pole veel hoogu sisse saanud, on alustanud rühmades rahvast rohkesti.

*Eesti-Läti ühisliigas Järvamaad esindavate võrkpallurite hulka kuulub profimängijaid ja müügijuhte, veebipoe juhatajaid ja objektijuhte, nimekirjas on isegi muusikaprodutsent. See kirju kooslus toimib ühtse meeskonnana.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles