Teisipäevase Järva Teataja tutvustus

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Järva Teataja

Teisipäevane Järva Teataja kirjutab:

*Jaanipäevaks peaks Paides Tööstuse tänavale kerkima LNG jaam, mis hakkab sealkandis asuvaid ettevõtteid varustama gaasiga.

*Türi uut allasutust hakkab juhtima vallavalitsuse ametnik.

*Tuletõrjujate laulud võiks jõuda laiema publikuni.

*Järva Teataja ilmaennustaja Sven-Erik Enno kirjutab, et sel nädalal langevad mõnel ööl arktilises õhumassis õhutemperatuurid –3…–8, kohati –10 kraadini.

*Eelmisel kuul esitles Türilt pärit peaaegu seitse aastat Hiinas Shanghais elav Anneli Vilu Tallinnas raamatut «Minu Shanghai. Maatüdruk megametropolis», mis on humoorikas võtmes lugu tema elust ja juhtumistest kauges miljonilinnas.

*Konkursi «Noorsootöö aasta tähed 2014» korraldajad said 36 ettepanekut tunnustada 32 isikut või tegu viimase noorsootööaasta tegevuse eest.

*Poe avamine täidab ammuse unistuse.

*Kui Schenkeri liiga esimeses mängus tundis Järvamaa võrkpalliklubi (sinimustas) kaotusekibedust, siis pühapäevane mäng andis võimaluse tunda võidurõõmu.

*Kolumnist Urmas Glase tõdeb, et kui varem visati võllanalja, et ajalehega saab tappa kärbest ja inimest, siis tänapäeva maailmas on kujunenud väheseid käsitlemisteadmisi nõudvaks, kuid suure purustusjõuga relvaks internetipõhine sotsiaalmeedia.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles