Türi uut allasutust hakkab juhtima ametnik

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Loodava allasutuse, Türi Halduse juhiks valis komisjon kolme kandidaadi seast praegu Türi vallavalitsuses ametnikuna töötava Enn Mägeri.

Türi vallavanem ja konkursikomisjoni liige Pipi-Liis Siemann ütles, et kolmest vallas elavast kandidaadist oli selgem ettekujutus asutusest ning nõutavaid teadmisi ja oskusi vallavalitsuse projektijuhil Enn Mägeril. «Nüüd on Ennul aeg komplekteerida uue asutuse meeskonda, mis alustab tegutsemist uue aasta algusega,» täpsustas ta.

Türi Halduse juhi konkursikomisjoni esimees Urmas Kupp täiendas, et kolmeliikmelise komisjoni otsus oli üksmeelne ja see esitatakse  vallavalitsuse 28. oktoobri istungile kinnitada. «Pärast kinnitamist asume koos uue juhiga kavandama tegevusi. Et tegemist on valla eelarvega tugevalt seotud allasutusega, siis tuleb arvestada nii võimalikke eelarvelisi kui ka koosseisulisi liikumisi,» selgitas Kupp. «Sama kindlalt, kui näen, et ees ootab muutusi, tean ka, et need toovad selgust nii ametnikele kui ka inimestele. Kui isegi mõne halli karva mulle juurde, siis seda vaid hea eesmärgi nimel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles