Suhtlusvõrgustik tõi jahimeestele abiväge

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Järva-Jaani jahimehed kutsusid esimest korda Facebooki kaudu loodus- ja jahihuvilisi osa saama möödunud laupäevasest põdrajahist. Jahtkonna esimees Margus Vaas sõnas, et üleskutsele vastajaid oli: kohale jõudis kaks meest ja üks naine.

Järva-Jaani jahtkonna 23 jahimeest vajasid Vaasi ütlust mööda abilisi ajuliinile, kus eelmistel kordadel on käinud nende sõbrad-tuttavad ja sugulased. «Vajame meie pensionieelikutest jahimeeste sekka nooremat verd ja mõtlesin proovida suhtlusvõrgustiku abil nendes huvi äratada ja näed toimiski,» rõõmustas ta.

Jahimeestel abis olekuks läheb tarvis vaid tahet veeta värskes õhus üks meeldiv päev ja jaksu taluda keskmist füüsilist koormust andvat jalgsi  liikumist metsas. «Ühes ajus tuleb metsas liikuda kuni kahe tunni jooksul ja keskmiselt poolteist  kuni kaks kilomeetrit,» selgitas Vaas. «Laupäeval tegime vahepealse puhkepausiga kaks jahti ja küttisime kaks põdrapulli.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles