Rajaleidja lastevanemate kool alustas hoogsalt

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Esimest korda kokku kutsutud lastevanemate kooli kogunes logopeedi kuulama ligi 20 inimest, huviliste rohkus üllatas korraldajaidki.

Järvamaa Rajaleidja keskuse karjääriinfo spetsialist Piia Uuspõld ütles, et tulijaid oli üle maakonna ja ettevalmistatud 12 istekohaga loenguruumi tuli toole juurdegi tuua. Huvi esimest korda korraldatud lastevanemate kooli vastu teeb Uuspõllule vaid rõõmu. Septembris Paide peatänava ääres avatud keskuses on kasutada ka 50 kohaga ruume. «Kõik on oodatud, sest olemegi ellu kutsutud selleks, et lastevanemate teadlikkuse tõstmise kaudu olla abiks noorte arengule,» lausus ta.

Nii kutsubki Järvamaa Rajaleidja keskus iga kuu teisel esmaspäeval vanemaid, õpetajaid ja teisi huvilisi lastevanemate kooli, et koos otsida vastuseid küsimustele kuidas olla lapse huvisid arvestav, enesekindlust andev, vägivallavaba, tunnustav ja suunav, oskuslik piiride seadja ning lapse arengut soodustav lapsevanem ja õpetaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles