Hääletaja pages püksata mehe eest tualetti redusse

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tagumik. Illustreeriv.
Tagumik. Illustreeriv. Foto: http://smys.sloggi.com

Sotsiallvõrgustikus Facebook ringleb info ühest Kükita kohvikus toimunud omapärasest vahejuhtumist.

Nimelt sattus Tallinnast Paidesse hääletanud nooruke tütarlaps vanema meesterahva juhitud auto peale. Auto juht olevat aga olnud roolis püksata.

Sellele vaatamata istus hääletaja autosse. Vahepeatust küsis neiu Kükita kohviku juures, kus kurtis oma muret kaasinimestele ning redutas mehe äraminekut oodates naiste tualettruumis. Paidesse edasi sai ta juhuslike inimeste abiga. Politseist kinnitati, et kirjeldatud juhtumiga seotud neiu on tagasi lähedaste juures ja temaga on kõik korras.

Autojuht olevat olnud umbes 180cm pikkune, 50-65aastane halliseguste juustega, beeži jope meesterahvas. Autoks oli väidetavalt pisem, kollakas-rohelist värvi masin.

Ka seitse aastat tagasi on analoogne teema päevakohane. Toona kirjutati Eesti teedel paljalt sõitnud ja naishääletajaid peale võtnud mehest, kelleks osutus SL Õhtulehe ajakirjanik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles