Võõras mees keelitas last autosse istuma

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fotolavastus: kommionu last meelitamas.
Fotolavastus: kommionu last meelitamas. Foto: Aldo Luud / Õhtuleht

Möödunud laupäeva pärastlõunal peatas vanem, umbes 50aastane mees Türil Väike-Pärnu tänaval oma tumedat/halli värvi sõiduauto ning keelitas tänaval liikunud 9aastast tüdrukut temaga kaasa tulema.

Tüdruku vanem õde Elo Õun kinnitas Järva Teatajale, et selline asi juhtus tema väikeõega. «Tüdrukud olid koos tehisjärve ääres, liikusid seejärel kesklinna ning läksid üksteisest lahku, et koju minna. Kui õde oli jäänud üksi, sõitis autoga tema juurde tundmatu mees, pakkus kommi ning rääkis, et perverte pole olemas- oli imelik jutuajamine,» selgitas ta. «Õde on mul hästi jutukas ja uuris ka mehelt infot, kuid ega ta midagi suurt teada ei saanud. Samuti tänas ta õnne, et oli auto juhipoolsel küljel ja mees ei saanud teda autosse tõmmata»

Õun ütles, et tema õde mehega kaasa ei läinud, mainides, et ema seda teha ei lubaks. «Tundmatu soovis siis, et see jutuajamine jääks nende vahele,» täpsustas ta.

Elo Õun soovitas kõigil lapsevanematel ja lastel olla hästi tähelepanelik.

PPA Lääne prefektuuri pressiesindaja Kaja Grak sõnas, et sellistest juhtumitest tuleks alati politseile teada anda. Pikem kommentaar tulekut.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles