Rallisõitjad näitasid end Hiiumaal nobedate sprindimeestena

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Argo Kuutok.
DMITRI KOTJUH, JÄRVA TEATAJA/SCANPIX
Argo Kuutok. DMITRI KOTJUH, JÄRVA TEATAJA/SCANPIX Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Hiiumaal sõidetud Eesti rallisprindi meistrivõistluste kolmandal ja viimasel etapil selgusid ka tänavused Eesti meistrid. Kokku osales hooaja viimasel sprindivõistlusel 25 ekipaaži.

Hiiumaa rallisprindi korraldajad olid ette valmistanud 9 kilomeetrise atraktiivse raja Käina vallas, mis teenis sõitjatelt positiivset tagasisidet.

Üle kaheliitrise töömahuga kaheveoliste autode klassis olid sõidud põnevad, esikolmiku kohad jagati ära BMW M3 sõitjate vahel, esimeses voorus olid parimad Toomas Vask ja Taaniel Tigas, edestades ühe autot jaganud Timmu Kõrget-Erki Pintsi ja järvakaid Argo Kuutokit-Ott Mesikäppa. Teises voorus jagunesid kohad Kuutok, Kõrge ja Vask. Kolmandas, otsustavas voorus oli kiireim Vask, Kuutok teine ja spinni teinud Kõrge alles kuues. Kusjuures Kõrge kaardilugeja Pints sai siiski selles voorus kolmanda koha, kuna ta oli ka kaardilugejaks oma pojale Kristian Pintsile, kes oli kolmanda vooru kolmas. Etapi kokkuvõttes võitja Vask, teine Kuutok ja kolmas Kõrge.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles