Neljapäevase Järva Teataja tutvustus

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Järva Teataja

Neljapäevane Järva Teataja kirjutab:

*Veerandsajaaastase vaheaja järel tulid Kabalas lapsed eile kooli ühtses vormis. Kunagise sinise ülikonna ja ruudulise seeliku asemel kannavad lapsed nüüd rõõmsatoonilisi särke.

*Paaril viimastel aastal maagilise 3000 osaleja piiri ületanud Paide-Türi rahvajooks tuleb pühapäeval pisut tagasihoidlikum. See aga ei tähenda, et tuntud välejalgu pühapäeval jooksmas ei näeks.

*Ligi 70häälne «Hurraa, vesi!» ja käteplagin oli see, mis Väätsa lasteaia basseiniruumi avatuks kuulutas. Vesi oli basseinis juba eelmisel kuul, kuid rõõmsasse sinise-rohelise-kollase-valgetriibulisse ruumi pääsesid mudilased alles eile ennelõunal, kui basseinilt kate eemaldati ja mullikilest lint läbi lõigati.

*Juba korraliku tööstusettevõtte mõõtmed omandanud Trigon Dairy Farming, mille üks farmikompleks avati teisipäeval lindilõikamisega Lõõlas, näeb arenguvõimalust loomade arvu suurendamises ja ise tootma hakates.

*Türi noor krossisõitja Markkus Michelson (17) on Eesti parimatega maid jaganud vaid paar aastat, aga talle kui hilisele talendile olnud sellest küllalt, et endale motoringkondades nime teha.

*Üleeile keskpäeval kogunes Paide keskväljakule ligi 500 mudilast, õpilast ja täiskasvanut, kes hoidsid käest kinni ja moodustasid südame kujutise.

*Rohke pihlakaaasta ennustavat paljude vanatüdrukute mehelesaamist, aga ka rasket talve. Olgu sellega kuidas on, aga praegu on just õige aeg pihlamarju korjata ja lasta kehal tunda nende kasulikke mõjusid.

Kõiki lugusid saab alates keskööst lugeda digilehest rubriigist "Paberleht". Lugudele pääsevad ligi tellijad, kes on välja võtnud parooli, või päevapileti ostjad. Kes on tellija, aga pole parooli välja võtnud, saab teda seda lihtsalt - vajutage üleval paremal servas olevale "aktiveeri digileht" ikoonile ning järgige juhiseid. Parooli väljavõtmine võtab mõne minuti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles