Hiigelfarmi tuleb arenguks loomi juurde tuua

Silvi Lukjanov
, reporter, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Juba korraliku tööstusettevõtte mõõtmed omandanud Trigon Dairy Farming, mille üks farmikompleks avati teisipäeval lindilõikamisega Lõõlas, näeb arenguvõimalust loomade arvu suurendamises ja ise tootma hakates.

Väätsa Agrosse  Eesti ja Euroopa ühe suurima, Lõõla farmikompleksi avamisele kutsutud põllumajandusliidritele tulevikuplaane tutvustades ütlesid nii Trigon Capitali asepresident Joakim Helenius kui ka Trigon Dairy Farmingu juhatuse liige Ülo Adamson, et esmalt on vaja arenguhüppeks suurendada loomade arvu ja tulevik on piimast lisandväärtuse loomises.

Mida täpsemalt on kavas piimast tootma hakata, seda Helenius ja Adamson ei täpsustanud. Küll märkisid nad, et nii nagu Väätsa Agro Lõõla farmikompleksi ehitusel on kasutatud parimaid nõuandeid ja parimat tehnikat, nii teevad nad ka piimatööstust rajama hakates.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles