Türi valla aumärgi saavad seitse tegusat inimest

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Türi muusikakooli direktor Silja Aavik tutvustab kooli uut saali ja kontsertklaverit, tumesinised toolid 160 inimese tarvis saabuvad peagi.
Türi muusikakooli direktor Silja Aavik tutvustab kooli uut saali ja kontsertklaverit, tumesinised toolid 160 inimese tarvis saabuvad peagi. Foto: Andrus Eesmaa

Türi vallavalitsus otsustas tänasel, 30. septembri istungil anda Türi vallale osutatud silmapaistvate teenete ning valla huvides pikaajalise tegutsemise eest Türi valla kuldsed aumärgid kolmele isikule, teatas vallavalitsuse kultuuri- ja avalike suhete spetsialist Katrin Soomets.

Tunnustuse pälvivad Silja Aavik – valla hariduselu edendamise ja suurepärase töö eest Türi Muusikakooli arendamisel tunnustatud õppeasutuseks; Mati Sadam – tulemusliku töö eest noorte treenimisel, märkimisväärse panuse eest valla spordielu edendamisel ja aktiivsel ürituste korraldamisel; Leonhard Soom – kergejõustiku traditsioonide hoidmise, sportlike eluviiside propageerimise ja pikaajalise eduka töö eest Türi valla noorte treenimisel.

Statuudi kohaselt antakse Türi valla hõbedane aumärk 7-26aastasele tublile noorele, kiitusega ning kuld- või hõbemedaliga koolilõpetajale, eesti meistri- või rahvusvahelisel võistlusel auhinnalisele kohale tulnud noorsportlasele või üleriigilisel või rahvusvahelisel konkursil auhinnalisele kohale tulnud noorele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles