Koerulased hakkavad hiina keelt ja kultuuri õppima

Silvi Lukjanov
, reporter, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne
Foto on illustratiivne Foto: Viktor Burkivski

Homme tuleb Koeru kooli vabatahtlik Hiinast, kes tutvustab hiina keelt ja kultuuri päeval õpilastele ning õhtul alustab keelekursust täiskasvanutega.

Koeru keskkooli direktor Tiit Kalda sõnas, et hiina keelt ja kultuuri tahtis kool õpetada valikainena juba eelmisel aastal, seetõttu ei julge ta tänavugi enne hiinlase tulekut midagi täpsemat öelda. «Huvilised olid juba eelminegi aasta olemas, neist meil Koerus puudust pole, kuid siis jäi õpetaja Hiinast saabumata. Loodame, et homne hommikune kohtumine vabatahtlikuga Hiinast koolimajas ikka aset leiab. Kui ta on kohal, siis julgeksin täpsemalt rääkida,» selgitas Kalda.

Kava kohaselt algavad homsest hiina keele ja kultuuri tunnid gümnaasiumiosa õpilastele ning kella 17st koostöös Koeru haridus- ja kultuuriseltsiga hiina keele kursus täiskasvanutele. «Ootame rohkelt huvilisi,» ütles seltsi juhatuse liige Krista Jürgens.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles