Teisipäevase Järva Teataja tutvustus

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Järva Teataja

Teisipäevane Järva Teataja kirjutab:

*Väätsa noormees Kaimo Paas on maailmas ainus inimene, kellel on õnnestunud MTB-jalgrattaga teha esirattal seistes neli tiiru raamiga ilma, et jalad maad puutuksid.

*Petturil õnnestus naiselt välja meelitada pangakaart koos PIN-koodiga.

*Kui Paide ettevõtluskonkursil parima teeninduskultuuriga pärjatud ettevõtte omanik kogus ise klientidelt arvamusi, siis parima ettevõtte tiitli saav ettevõte ei teadnud tunnustamisest veel midagi.

*Aasta lõpuks kontrollib maanteeamet üle viiendiku omavalitsuste teed. Senised tulemused viitavad puudujääkidele vallateede eest hoolitsuses.

*Reede õhtul oli üle pika aja Oisu rahvamajas rahvarohke. Et osutada poolehoidu, võtsid pidurõivis suured ja väikesed, noored, vanad ja keskealised üksteisel kätest kinni ja moodustasid ümber rahvamaja keti. Alles seejärel võis sees alata hooaja avapidu koos omakandi etlejatega.

*Kuigi palju meediakajastust saanud tööjõureform lükkus 2016. aastasse, tasub järvalastel seda oodata kasvõi kuni kümne loodava töökoha tõttu. Suuremalt jaolt kulub lisaaasta selgitustööle ettevõtjate seas.

*Rohkem kui 135 hobiautot ja nende omanikku lõpetas laupäeval Järvamaal sõiduhooaega ehk püstitas uue rekordi.

*Pühapäeval olnud V Türi-Paide sügistriatlonist võttis osa 48 spordisõpra, mida on ligi kolmandik vähem kui aasta tagasi. Tänavu andis eriti tunda, et rahvaspordiürituste tihedas konkurentsis on vaba nädalavahetust võimatu leida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles