Paides selgusid parimad ettevõtjad

Silvi Lukjanov
, reporter, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
OÜ Mari Meigistuudio omanik Mari Kirss täitis ettevõtluskonkursi ankeedi klientidelt saadud arvamuste järgi  ja tunneb justkui topeltrõõmugi, et on nüüd Paide parima teeninduskultuuriga ettevõte.
OÜ Mari Meigistuudio omanik Mari Kirss täitis ettevõtluskonkursi ankeedi klientidelt saadud arvamuste järgi ja tunneb justkui topeltrõõmugi, et on nüüd Paide parima teeninduskultuuriga ettevõte. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Kui Paide ettevõtluskonkursil parima teeninduskultuuriga pärjatud ettevõtte omanik kogus ise klientidelt arvamusi, siis parima ettevõtte tiitli saav ettevõte ei teadnud tunnustamisest veel midagi.

OÜ Mari Meigistuudio omanik Mari Kirss täitis klientidelt saadud arvamuste järgi konkursiankeedi ning tundis nii justkui topeltrõõmugi.«Muidugi olin rõõmus juba ainuüksi klientide arvamusi oma töö kohta teada saades ja rõõmustasin ka, kui saan tunnustatud kui Paide linna parima teeninduskultuuriga ettevõte,» ütles oktoobris esimest tegevusaastat tähistav Kirss.

Kirss teab, et arenevas meigimaailmas tuleb ennast kogu aeg koolitada. «Nime omades saan ka Paide stuudiost võtta  meigikohvri ja minna jumestust tegema sinna, kuhu kutsutakse. Praegu olen käinud pruutide juures kodus veel Eesti piires, kuid miks mitte sõita üle piirigi,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles