Selgusid Paide parimad ettevõtted

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Arvan, et suuremates linnades on tegijaid juba piisavalt, ka Järvamaa naised vajavad professionaalse jumestaja teenuseid,» leiab Paides oma meigistuudio avanud Mari Kirss.
«Arvan, et suuremates linnades on tegijaid juba piisavalt, ka Järvamaa naised vajavad professionaalse jumestaja teenuseid,» leiab Paides oma meigistuudio avanud Mari Kirss. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Paide linnavalitsus kinnitas tänasel istungil ettevõtluskonkursi tulemused ning preemiasaajad, on kirjas Paide linna kodulehel.

Kategoorias «Paide parim ettevõte 2014» tunnistati võitjaks Nor-Est Wood AS.

Ettevõtte põhitegevusalaks on puidu hulgimüük ja puidu veo- ja laadimisteenuse osutamine. 2013.a. müügikäive oli üle 15,6 miljoni euro, kasumit teenis ettevõte veidi üle 580 tuhande euro. Ettevõte annab tööd 19-le inimesele.

Kategoorias «Paide parim tööandja 2014» pälvib tunnustuse AS Eesti Pagar.

Ettevõttes on palju mõeldud töötajate heaolu peale ning töötingimused väga kaasaegsed. Ettevõttes on kokku ligi 200 töötajat.

AS Eesti Pagar käive oli 2013. aastal ligi 35 miljonit eurot, puhaskasum veidi alla ühe miljoni. 2012. aastal pälvis Eesti Pagar tiitli «Paide parim ettevõte».

Kategoorias «Parim toetaja 2014» tunnustatakse tänavu AS-i Paide MEK.

Ettevõte on aktiivselt toetanud Paide kultuuri- ja spordielu. Näiteks paigaldati Paide MEKi abiga Paide kultuurikeskusesse invalift, arvamusfestivali ajaks ehitati mäenõlvale trepp ning toetatud on ka kultuurikeskuse suure saali toolikatete vahetust läbi Tooliklubi.

Kategoorias «Paide parim kohalik toode või teenus 2014» osutus preemiasaajaks OÜ Vaaros.

Ettevõtte konkursile esitaja kirjelduste kohaselt on seal väga meeldivad ja vastutulelikud töötajad ning alati võimalus leida mis tahes probleemile lahendus. Ka suuremahulised ja rasked kaubad on kauplus alati meeleldi valmis kohale toimetama.

Jaekaubandusega tegelevas ettevõttes on koos juhatuse liikmetega üheksa töötajat.

Kategoorias «Paide parima teeninduskultuuriga ettevõte 2014» saab preemia OÜ Mari Meigistuudio.

Ettevõtte kirjelduses on öeldud, et Mari Meigistuudio eesotsas Mari Kirsiga on kohaliku hea teeninduskultuuri musternäidis. «Ettevõtliku ja tööka noore naisena on ta just siia kodukanti otsustanud luua oma hubase ja mugava meigistuudio. Kvaliteetsed töövahendid, enda pidev täiendkoolitamine ja kõrged nõudmised iseendale pole jäänud kvaliteeti hindavale kliendile märkamata. Mari armastus oma töö vastu paistab välja igast tema käeliigutusest ja kliendiga suhtlemisest.»

Linna tänukirjad kõigile preemiasaajatele antakse üle linna 723. sünnipäeva pidulikul kontsert-aktusel Paide kirikus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles