Laupäevase Järva Teataja tutvustus

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Järva Teataja

Laupäevane Järva Teataja kirjutab:

*Riigimetsa majandamise keskuse (RMK) Järvamaa metsaülem Peeter Puhke ütles, et praegu on Järvamaa metsadest koristatud ja Väätsa prügilasse veetud juba peaaegu kaks tonni jäätmeid. «See on RMKle maksma läinud 1010 eurot,» sõnas ta.

*Paide linna vastne aukodanik Tõnu Uibopuu kuulis tunnustusest tööreisil Soomes, vapimärgiga pärjatud Malle Nööp pidas esimest õnnitlussõnumit lausa kolleegi eksituseks. Vapimärgi pälvis ka Ants Hiiemaa.

*Siiani on Türi noortele olnud jalgratta ja rulaga sisetingimustes trikitamas käia paras proovikivi, sest endisse massuudihoidlasse rajatud sisepargis oli külm ja tolmune. Nüüd on ruumid soojad ja tolmuvabad.

*Esimesel poolaastal kukkus Järvamaa autokoolide B-kategooria kursustel juhiloa taotlejaist peaaegu iga teine esimesel korral riiklikul sõidueksamil läbi. On liiklusõpetajaid, kes näevad abinõu kohustuslike sõidutundide arvu suurendamises.

*Neljapäeval avalikustas SA Innove kevadel tehtud riigieksamite tulemused, millest selgub, et matemaatikaeksamil on esirinnas Koeru ja Paide kooli lõpetanud.

*Neljapäeva õhtul leidis paidelanna oma kortermaja suurest prügikastist kaks vastsündinud kutsikat.

«Olin just prügi välja viimas, kui kuulsin prügikastist kõva niutsumist. Kuulatasin oma viis minutit, kas kuulsin ikka õigesti. Avasin prügikasti ja nägin, et üks prügikott liigutab,» meenutas ta.

*Kui Nurme kooli huvijuht ja tööõpetuse õpetaja Marek Tamm (29) päeva lõpus peitli nurka viskab, ei tule tema ellu rahu ja vaikus. Tulijad on hoopis kaasahaarav muusika ja saalipõrandat kehatrikkidega lihvivad noored. Tamm on juba üle kümne aasta tegelenud breigiga.

*Oma elust ja tegemistest rääkis Järva Teatajale Türi põhikooli direktor Ervin Jürisoo. «Üks asi, mida ma tõesti siiani kahetsen, on see, et ei läinud arstiks õppima,» tunnistab Jürisoo. Praegugi vaatab ta teles jooksvaid kõiksuguseid arstiseriaale ja tunneb valgetes kitlites ametimeeste vastu sügavat austust.

*Järvamaa sportlane Pille-Riin Roosileht stardib septembri viimasel nädalal Eesti lipu alla Ungaris rakendispordi maailmameistrivõistlustel. Tee suurvõistluseni pole aga kulgenud just lihtsalt.

*Tartu ülikooli emeriitprofessor Maido Rahula, lugenud Järva Teatajast Peeter Oleski mais ilmunud artiklit Särevere juurtega väitekirjast, otsustas lisada jätkuks oma elu ja kujunemise loo.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles