Tunnustus eluviisi ei muuda

Silvi Lukjanov
, reporter, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Muusikaõpetaja Malle Nööp harjutab vastloodud tütarlasteansambliga Kodutütarde olümpial esinemise tarvis.
Muusikaõpetaja Malle Nööp harjutab vastloodud tütarlasteansambliga Kodutütarde olümpial esinemise tarvis. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Paide linna vastne aukodanik Tõnu Uibopuu kuulis tunnustusest tööreisil Soomes, vapimärgiga pärjatud Malle Nööp pidas esimest õnnitlussõnumit lausa kolleegi eksituseks. Vapimärgi pälvis ka Ants Hiiemaa.

Paide linna kõrgeima autasu,  aukodaniku tiitliga pärjatud  Järva tarbijate ühistu juht Tõnu Uibopuu sõnas, et kuigi ta on iga tunnustuse eest tänulik, teeb ta tööd eelkõige ettevõtte head käekäiku silmas pidades. «Praegugi olen Soomes koostööpartneril külas, kus ühes kalalkäimisega ajame ka äriasju,» ütles ta.

Uibopuu kui kauaaegse kaubandusjuhi kohta on Paide linnavalitsusele saadetud iseloomustuses öeldud nii: «Tõnu Uibopuu on hoidnud, korrastanud ning rajanud Paidesse ja Järvamaale jätkusuutlikke kauplusi, et teenindada elanikkonda tihedas konkurentsis, ja andnud tööd sadadele Paide linna inimestele. Ta on paljude heategevuslike ürituste toetaja.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles