Breik raputab piiridest vabaks

Kuido Saarpuu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marek Tamm
Marek Tamm Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Kui Nurme kooli huvijuht ja tööõpetuse õpetaja Marek Tamm (29) päeva lõpus peitli nurka viskab, ei tule tema ellu rahu ja vaikus. Tulijad on hoopis kaasahaarav muusika ja saalipõrandat kehatrikkidega lihvivad noored.

Marek Tamm kuulub rühmitusse Complete Crew. Omal ajal tegeles ta neli aastat maadlusega, siis muutis ala ning on rohkem kui kümme aastat tegelenud breigiga ja on nüüd ka breigiõpetaja. Juhendajatööd teeb Tamm maakonna piire unustavalt.

Kolmapäeva õhtul Imavere rahvamaja saalis erinevas vanuses poistele ja tüdrukutele tantsuvõtteid ette näidates tunnistab Tamm, et breigil on Eestis käes väga head ajad. «Breikareid on rohkelt, seda näitavad ka võistlused,» selgitas ta. «Eelnevalt ei pruugi me tantsijatest küll palju kuulda, sest esmalt õpitakse trikid selgeks ja alles siis tullakse, kõmaki, välja!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles