Järvalane läheb esimese eestlasena rakendispordi-MMile

Silvi Lukjanov
, reporter, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maraton
Maraton Foto: Erakogu

Järvamaa sportlane Pille-Riin Roosileht stardib septembri viimasel nädalal Eesti lipu all Ungaris rakendispordi maailmameistrivõistlustel. Tee suurvõistluseni pole aga kulgenud just lihtsalt.

Maailmameistrivõistlustele kvalifitseerumiseks oli ratsasporditreener Maie Kuke käe all ratsutama õppinud Pille-Riin Roosilehel (22) tarvis kõigepealt tõestada oma koolisõiduoskusi vähemalt kahel selleks ette nähtud võistlusel.

Juba poolteist aastat Ungaris rakendispordiga tegelenud Roosilehel õnnestus nõutavat, alla 65 punkti sõitu näidata alles juunis Sloveenias ja juulis Ungaris. «Ei läinud see normi täitmine lihtsalt, võttis ikka närvitsema, kas üldse pääsengi, sest mitmel võistlusel läks tulemus väga napilt üle 65 punkti ja aega võistelda jäi MMini aina vähemaks,» selgitas Roosileht. «Rõõm oli muidugi suur, kui normi täitsin. Seda enam, et pääsesin ju rakendispordi-MMile esimese eestlasena.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles