Oisu inimesed astuvad rahvamaja kaitseks välja

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Türi vallavolikogu istungil meelt avaldamas käinud Anne Rüütel usub, et kui Oisu vald poleks naabritega ühinenud, poleks  rahvamaja sulgemise küsimust üles kerkinudki.
Türi vallavolikogu istungil meelt avaldamas käinud Anne Rüütel usub, et kui Oisu vald poleks naabritega ühinenud, poleks rahvamaja sulgemise küsimust üles kerkinudki. Foto: Tiit Reinberg

Täna algusega kell 19 toimub Oisu rahvamaja hooaja avapidu «Hoiame Oma Rahvamaja».

Avapeo õhtujuht ja üks korraldajatest Kati Nõlvak ütles, et mõned kuud tagasi kerkis Oisu rahvamaja kohale tume pilveke ja rahvamaja ähvardas sulgemine.

«Hoiame Oma Rahvamaja» pidu korraldavad Oisu kandi inimesed ise, et näidata oma poolehoidu rahvamajale ning tõestada võimukandjatele, et rahvamaja on Oisu elanikele tähtis. Pidu algab Oisu rahvamaja keti moodustamisega, seejärel suundutakse kontserdisaali, kus esinevad kohalikud inimesed lasteaialastest eakateni. Muuhulgas astub üles menuseriaali «Hakkab jälle pihta» üks peaosatäitjaid Ragne Pekarev. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles