Uuskasutuskauplus paiskas müüki rohkem kui 10 000 ühikut kaupa

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kabala Merle Lönnforsi koduhoovi turg.
DMITRI KOTJUH, JÄRVA TEATAJA/SCANPIX
Kabala Merle Lönnforsi koduhoovi turg. DMITRI KOTJUH, JÄRVA TEATAJA/SCANPIX Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Kabalas tegutsev uuskasutuskauplus laiendab oma põrandapinda ning soojustab kauplusehoonet ning see on ka põhjus miks kauplust pidav Merle Lönnfors müüb huvilisele maha kogu poes leiduva hooajalise kauba.

«Mul on müügis riided, jalanõud, tööriistad, elektritarvikud, valgustid, padjad-tekid jpm- kokku on kaupa poes üle 10 000 ühiku,» loetles ta. «See kaup pärineb valdavalt Rootsist. Seal on nii uut kui kasutatud kraami, kõik on sorteeritud.»

Pood laiub 17x4 m suurusel pinnal ning on kaupa puupüsti täis. Lönnfors müüb kogu selle kraami maha 4500 euro eest. See on tema sõnul kauba tavahinda võrreldes oma kolme-neljakordne võit ning peaks ühele alustavale ettevõtjale olema igati hea pakkumine. «See on vale jutt, et kasutatud asjade kauplused ei ela ära. Elavad küll, kuid pakkuma peab igasugust kaupa, mitte ainult riideid,» tõdes ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles