Neljapäevase Järva Teataja tutvustus

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Järva Teataja

Neljapäevane Järva Teataja kirjutab:

*Järvamaa kogukonna pärli tiitli pälvis Kaalepi külas elav Triin ja Hirvo Rannu pere.

*Türi valla Lokuta lasteaia direktori konkursile tuli kuus sooviavaldust.

*Vaatamata vihmade tõttu lamandunud viljapõldudele ja tera viljapeas kasvama hakkamisele koristab Järvamaa põllumees saaki ja mõtleb, kuidas järgmine aasta ilmaga paremini toime tulla.

*Ökonätsu Nätrum välja töötanud Koeru noored ootavad pikisilmi meeskonna noorima liikme Mihkli 15. sünnipäeva, et seejärel luua oma osaühing.

*Sel nädalal lisandus Järvamaal harrastatavate alade nimistusse sõudespinning, mis on treeneri juhendusel ja energilise muusika saatel sõudeergomeetritel tehtav rühmatreening.

*Pärast sigade Aafrika katku levikut Eestisse ja naabruses asuvasse Viljandi maakonda tuleb Roosna-Alliku vallas sigu kasvatava Marko Alevi meelest aina valvsam olla.

*Kuigi tavaliselt seostub allergia lastega, võib see välja lüüa ka täiskasvanueas või sootuks eakana. Põhjused on kõigil erinevad, aga kohelda tuleb haigust üsna ühtmoodi.

*Eesti jalgrattamuuseumi käsutuses oleva Väätsa ajaloolise vallamaja renoveerimisel tuli esmaspäeval õnneliku juhuse tõttu päevavalgele tükk kohalikku ajalugu.

*Järvamaa kutsehariduskeskuse Särevere õppekohas näeb Eesti külaliikumise Kodukant tehtud valikut euroraha toel tehtud külaarendustest.

*Eile tähistas Paide eakate päevakeskus oma 20. tegevusaasta täitumist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles