Pärlipere tiitel polnudki nali

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maakohas elamisel on linnaelu ees omad eelised ning kui endal on tahtmist ja hakkamist, leidub tegemist küllaga. Seda teab ka Järvamaa kogukonna pärliks valitud perekond Rannu: Triin, Hirvo, Kaarin ja Hirvo.
Maakohas elamisel on linnaelu ees omad eelised ning kui endal on tahtmist ja hakkamist, leidub tegemist küllaga. Seda teab ka Järvamaa kogukonna pärliks valitud perekond Rannu: Triin, Hirvo, Kaarin ja Hirvo. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

«See on nali, kindlasti nali!» mõtles Kaalepi külas elav Triin Rannu, kui luges eelmisel nädalal meilikirja, kus anti teada, et just nende neljaliikmeline pere on valitud Järvamaa kogukonna pärliks.

Näitas kirja abikaasale Hirvolegi, kes suhtus esmalt asjasse sama umbusklikult. Võttis siis kätte ja helistas kirjas olnud telefoninumbril ja kontrollis üle.

Kõik klappis ja Rannu-perele kinnitati: «Kõik on õige, teie olete Järvamaa kogukonna pärl 2014 ja lahkesti palutud 4. oktoobril Raplamaale Pirgu mõisa, kus on tunnustusüritus.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles