Toas sõudmiseks piisab musklist ja muusikast

Kuido Saarpuu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alates sellest nädalast saab Türil treenida end sõudespinninguga, mis on igati tõhus viis ennast vormis hoida. Seda kinnitavad nii Eesti sõudespinningu üks eestvedajaid Aleksei Lipintsov (ergomeetril) kui ka Türi treeningute juhendaja Siim Sarapuu.
Alates sellest nädalast saab Türil treenida end sõudespinninguga, mis on igati tõhus viis ennast vormis hoida. Seda kinnitavad nii Eesti sõudespinningu üks eestvedajaid Aleksei Lipintsov (ergomeetril) kui ka Türi treeningute juhendaja Siim Sarapuu. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Sel nädalal lisandus Järvamaal harrastatavate alade nimistusse sõudespinning, mis on treeneri juhendusel ja energilise muusika saatel sõudeergomeetritel tehtav rühmatreening.

Esmaspäeval asjatas kaks meest Türi ühisgümnaasiumi võimla kõrval asuvas pisikeses jõusaalis seadmete kallal. Tallinna sõudeklubi kirjadega sinine väikebuss andis märku, et Kesk-Eestisse on sattunud kaugema kandi inimesed.

Koolilapsedki saavad tunnis sõuda

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles