Teisipäevase Järva Teataja tutvustus

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Järva Teataja

Teisipäevane Järva Teataja kirjutab:

*Teeehitaja on jõudnud Türil töödega raudteeülesõidukohani, mis tekitab foori taga seisvate autodega linnas suurt segadust ja ummikuid. Ehitaja soovitus on kasutada selle töönädala lõpuni kahekilomeetrist ümbersõitu.

*Laupäeval oli Koigi mõis ja selle ümbrus moosilõhna täis – peeti esimest Koigi moosilaata.

*Koeru muusikakool kolis aastaks Koeru perearstikeskuse teisele korrusele.

*Viie aastaga on Järvamaal rohkem kui kaks korda suurenenud taastusraviarsti kuni 14aastaste patsientide hulk. Perearstide hinnangul on rühihäiretega laste ja noorte hulka kasvatanud vähene liikumine.

*Albu vallas Mägede külas Punamäe talus Eesti raskeveohobuseid kasvatav Tiina Piirmets teenib tööandjana küll endale palka, kuid raha investeerida ei jää ja riigi tuge ei saa ta ka.

*Ohvriabi käib kümnendat tegevusaastat. Selle aja jooksul on pöördumiste hulk suurenenud. Igas kuus tuleb tegelda paarikümne juhtumiga. Uksest sisse astuvad lahendusi otsima ka teismelised.

*Reedel ja laupäeval sõidetud Eesti autoralli-meistrivõistluste kuues etapp, Tartu ralli lõpetas vaid üksainus, kuid rahulolev Järvamaa ekipaaž. Edu üksikutes kurvides täitis sõidumeeste kõige salajasemad eesmärgid.

*Kalastajad tõmbasid järvest välja mitu kilogrammi särgi ja ahvenaid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles