Kolmapäeval voolab huvilisteni tasuta piim

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Piim
Piim Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda ja Eesti Põllumeeste Keskliit kutsuvad kolmapäeval kell 12-15 inimesi Tallinnas Vabaduse väljakul toimuvale Piimapäevale, et veeta tore lõunapaus koos maitsvate Eesti piimatoodete ja mõnusa muusikaga.

Kõik kohaletulnud saavad tasuta kaasa pudeli värsket Eesti piima ja võimalik on maitsta ka erinevaid Eesti juuste ja piimatooteid. Piimasõpradele laulab Karl-Erik Taukar. Lõõtspillimänguga loovad Piimapäeval meeleolu Vadi talu peremees Allan Paal ja Paalakalda talu peremees Lembit Paal.

Piimatoodete tarbimine Eestis ühe elaniku kohta on viimase kümne aasta jooksul mõnevõrra vähenenud. Kui 2004. aastal tarbiti Eestis elaniku kohta 329 kg piima, siis möödunud aastaks oli piima tarbimine vähenenud 309 kilogrammile (piimatoodete ümberarvestamisel piimale on lähtutud erinevate piimatoodete rasvasisaldusest).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles