Tüdruk kadus jalutuskäigult

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Facebook

Esmaspäeval kella 22.30 paiku lahkus oma Järva-Jaani kodust õhtusele jalutuskäigule 13aastane Erika Kirss (pildil) ning polnud vähemalt eile hommikuks kodustele oma asukohast teada andnud.

Pereema Liidia Kirss ütles, et tema oli esmaspäeva öösel tööl ja tütre kadumisest andsid teada kodused. Töölt tulles andis Kirss info edasi valda ja kohalikule politseinikule Margus Vaasile.

Ema tunnistas, et see polnud Erikal esimene kord pikemaks ajaks ära kaduda. «Viimati lahkus ta kodust augusti lõpus ja 1. septembriks kooli ei jõudnud. Politsei leidis ta üles alles paar päeva hiljem,» täpsustas ta.

Liidia Kirss on kindel, et koduses Järva-Jaanis tütart ei ole. Varem on ta oma käikudel sattunud näiteks Viljandimaale. «Ta oli hea laps, kellega polnud mingeid probleeme, kuid uue sõbrannaga on tulnud viimasel ajal ka need hulkumised,» lisas ta.

Kui keegi teab Erika Kirsi asukohta, palutakse tal võtta ühendust telefonidel 5553 6768 ja 5363 3128 või helistada 110. (JT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles