Seminarid õpetavad eakaid vigastusi vältima

Birgit Itse
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tiit Reinberg / Järva Teataja

Roosna-Allikul sai täna alguse seminaride sari, mis õpetab maakonna eakaid kodu-ja vaba aja vigastusi vältima. 

Tervise edendamise projekti „Kodu- ja vabaaja vigastuste vältimine Järva maakonnas“ raames toimus täna Roosna-Allikul seminar piirkonna eakatele „Iga inimelu on väärtus“.
 
Projektijuht, maavalitsuse haridus-ja sotsiaalosakonna peaspetsialist Helle Põllu ütles, et seminaril esinesid lloengutega psühholoog Svetlana Pärnsalu, kelle ettekande teemaks on  “Energia meie sees ja ümber“  ja Tartu kiirabi arst Ene Mattus, kes kõneleb teemal „Kiirabi või kiire abi“. Tehakse ka rühmatööd. Põllu sõnul aitavad  käsitletavad teemad eakatel näha vigastusriske ja neid kodus ennetada.

Järgmised seminarid toimuvad 18. septembril Albu vallas, 24. septembril Tarbjal ja 14. oktoobril Paide Eakate Päevakeskuses.

Projekti „Kodu-ja vaba aja vigastuste vältimine Järva maakonnas“ eesmärgiks on paikkonna suutlikkuse tõus kodu-ja vabaaja vigastuste vähendamiseks.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles