Haridusjuht: Paide kahe kooli gümnaasiumiosa tuleb ühendada kohe

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmisel nädalal pani Paide gümnaasiumi direktor Vello Talviste kooliteed alustanud lastele pähe vormimütsi. Kas järgmisel aastal õpivad selles koolis kõik linna gümnasistid või on see põhikool, peaks selguma lähikuudel.
Eelmisel nädalal pani Paide gümnaasiumi direktor Vello Talviste kooliteed alustanud lastele pähe vormimütsi. Kas järgmisel aastal õpivad selles koolis kõik linna gümnasistid või on see põhikool, peaks selguma lähikuudel. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Paide gümnaasiumi direktor ja linnavolikogu liige Vello Talviste ei näe ühtegi takistust, miks ei saa järgmiseks õppeaastaks linna hariduselu ümber korraldada nii, et gümnasistid koonduvad ühte majja.

Paar nädalat tagasi Järva Teatajas ilmunud uudises sellest, et esimest korda on Paide kahes gümnaasiumis kümnendaid klasse ainult üks, ütlesite, et linna hariduselu vajab kiiremas korras ümberkorraldamist. Mis te selle all silmas pidasite?

Räägime palju riigigümnaasiumi tulekust, kuid kahjuks oleme jätnud siinse hariduselu ümber korraldamata. Teised maakonnakeskused on enamuses sellega hakkama saanud. Meie mitte.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles