Inimeste mure paneb ministri tegutsema

Silvi Lukjanov
, reporter, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sotsiaalkaitseminister Helmen Kütt viibib Järvamaal tihti, nii ametikohustuste tõttu kui ka sugulastel külas käies. Kuigi viimati viibis Kütt maakonnas eelmise reede ringkäigul, jäi ta pildile ka augustis Väätsa eakate kodu nurgakivi panekul.
Sotsiaalkaitseminister Helmen Kütt viibib Järvamaal tihti, nii ametikohustuste tõttu kui ka sugulastel külas käies. Kuigi viimati viibis Kütt maakonnas eelmise reede ringkäigul, jäi ta pildile ka augustis Väätsa eakate kodu nurgakivi panekul. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Reedel viibis Järvamaal sotsiaalkaitseminister Helmen Kütt. Pärast mitme sotsiaalkandeasutuse külastust hindas ta siinset tööd ja toonitas vajadust selgitada töövõimereformiga seonduvat. Selleks tuleb kuu lõpus ka teabepäev.

Sotsiaalkaitseminister Helmen Kütt, kui tihti viibite Järvamaal?

Oi, tihti, käisin riigikogu liikmena ja jätkan ministrina osalemist kohaliku raadio reedeses saadikutunnis, kus saatejuht Andres Põllu küsib küll teravalt, kuid õigeid küsimusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles