Ettevõtja suvine kohviku avamise mõte lükkus edasi

Silvi Lukjanov
, reporter, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna juurtega Aiki Faltisel on lapsepõlvest unistanud söögikohast nagu Maiasmoka kohvik pealinna. Nüüd on ta seda rajamas Paidesse Pärnu 75 majja.
Tallinna juurtega Aiki Faltisel on lapsepõlvest unistanud söögikohast nagu Maiasmoka kohvik pealinna. Nüüd on ta seda rajamas Paidesse Pärnu 75 majja. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Veel sel suvel Paides Pärnu tänava majas tass kohvi pakkuda soovinud Aiki Faltise mõte  lükkub edasi. "Sel aastal avan kohviku kindlasti," on naine kindel.

20. augustist Järvamaa keskraamatukogu majas tegevuse lõpetanud kohviku "Tass kohvi" omanik Aiki Faltis remondib kevadest Paides Pärnu tänaval maja sooviga selles söögikohta pidama hakata.

"Mõte oli avada veel suvel, kuid vana maja remondil tuleb ootamatuid takistusi ja kõik pole vaid päeva- paariga lahendatavad ning vahepeal tuleb cateringi teenust pakkudes raha ka teenida," selgitas Faltis ettevõtja elu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles