Neljapäevase Järva Teataja tutvustus

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Järva Teataja

Neljapäevane Järva Teataja kirjutab:

*Neljapäeval Türil avamispidu pidava ASi Profab Houses tootmistsehhis valmiv keskmise suurusega maja mahub kuni neljale rekale ja seatakse Norras üles kuni kolme päevaga. Tehases töötab 26 inimest.

*Juulis Bratislavas noorte muusikafestivalil kulddiplomi võitnud Tihvan Big Bandilt varastati pärast võistlust pillid, mille seas oli ka kaks Paide muusikakooli saksofoni ja süntesaatorklaver.

*Üleeelmisel aastal polnud Kabala koolis ühtki esimese klassi tulijat, eelmisel aastal alustas õpinguid kolm kooliuusikut. Esmaspäeval tähistab tarkusepäeva koguni seitse uut õpilast.

Kevadel välja käidud üleskutse, millega koolipere lootis õpilaste arvu suurendada, on vähemalt esialgu toonud vaid head tagasisidet.

*Mäos plastijäätmetest ehitusmaterjale tootev Rexest Grupp OÜ vaidleb kohtus keskkonnainvesteeringute keskusega (KIK), mis nõuab ettevõttelt 500 000 euro suurust toetussummat tagasi.

*Alates 1. septembrist tegutseb Järvamaal SA Innove Rajaleidja keskus. Järvalastele alates kolmandast eluaastast tähendab see lühemaid järjekordi spetsialisti juurde ja suuremat tähelepanu noorsootööle.

*Uue kooliaasta eel võttis Järva Teataja uurida, millised koolid on taasiseisvunud Eestis lõpetanud Järvamaal tegevuse kas raha või laste puudusel ja mis on saanud nende hoonetest. Lähemalt huvitusime kaheksa kooli saatusest, enamikku neist tabas üle Eesti käinud sulgemislaine uue sajandi esimestel aastatel.

*Eesti autoralli meistrivõistlused jätkuvad reedel ja laupäeval Lätis maineka Kurzeme ralliga. Seal on stardis ka Järvamaa taustaga sõidumehi, näiteks Roland Murakas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles