Uus tehas peab avamispidu

Silvi Lukjanov
, reporter, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
AS Profab Houses tootmisjuht Aare Latserus (keskel) juhendab Türi tootmishoone töötajaid, kuidas siseseina karkassi paremini kokku panna.
AS Profab Houses tootmisjuht Aare Latserus (keskel) juhendab Türi tootmishoone töötajaid, kuidas siseseina karkassi paremini kokku panna. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Täna Türil avamispidu pidava ASi Profab Houses tootmistsehhis valmiv keskmise suurusega maja mahub kuni neljale rekale ja seatakse Norras üles kuni kolme päevaga. Tehases töötab 26 inimest.

Türil Vabriku puiesteel traataiaga piiritletud alal asub angaar, kuhu kõrvalistel isikutel asja pole.

Tootmisjuht Aare Latserusega seal ringi liikudes saame teada, et see on 120 meetri pikkune ja 24 meetri laiune tootmishoone, kus maist alates valmivad puitkarkassist suurelementidest majad. «Tegemist on peamiselt eramajadega, mille hinna ja kvaliteedi suhet osatakse eriti hästi hinnata just Skandinaavia turul,» selgitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles