Noortele jagub rohkem tähelepanu

Birgit Itse
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
SA Innove Rajaleidja Järvamaa keskus Paides Pärnu 54 majas on veel mööblist tühi. Keskuse juhataja Eve Siilak loodab, et kontoritarbed jõuavad kohale septembri esimesel nädalal, siis saab asjad kastidest välja tõsta ja mobiilse nõustamise kohapealsega asendada.
SA Innove Rajaleidja Järvamaa keskus Paides Pärnu 54 majas on veel mööblist tühi. Keskuse juhataja Eve Siilak loodab, et kontoritarbed jõuavad kohale septembri esimesel nädalal, siis saab asjad kastidest välja tõsta ja mobiilse nõustamise kohapealsega asendada. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Alates 1. septembrist tegutseb Järvamaal SA Innove Rajaleidja keskus. Järvalastele alates kolmandast eluaastast tähendab see lühemaid järjekordi spetsialisti juurde ja suuremat tähelepanu noorsootööle.

«Noorsootöö pole ammu enam tilulilu,» ütleb maakondliku Rajaleidja keskuse juhataja Eve Siilak.

Ligi 12 aastat Kesk-Eesti noorsootöö keskust (KENK) juhtinud Siilak selgitab, et Rajaleidja keskuse lisandumisega muutub olukord järvalastele niipalju, et nõustamisteenused asuvad nüüd Pärnu 54 majas, kuid muud noorsootööga seonduv, nagu koolitused või ühisettevõtmised, jäävad KENKi, mida juhib Kati Nõlvak. «Nõustamisteenusega tegeles KENK algusest peale, olles justkui Rajaleidja väike eelmudel,» lisab Siilak.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles