Kabala kooli pere kasvab

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kabala kool-lasteaia lapsed.
DMITRI KOTJUH, JÄRVA TEATAJA/SCANPIX
Kabala kool-lasteaia lapsed. DMITRI KOTJUH, JÄRVA TEATAJA/SCANPIX Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Üleeelmisel aastal polnud Kabala koolis ühtki esimese klassi tulijat, eelmisel aastal alustas õpinguid kolm kooliuusikut. Esmaspäeval tähistab tarkusepäeva koguni seitse uut õpilast.

Kabala kooli direktor Rita Laur-Reinumägi on loetud päevad enne kooli algust indu täis ja on ka põhjust. Kevadel välja käidud üleskutse, millega koolipere lootis õpilaste arvu suurendada, on vähemalt esialgu toonud vaid head tagasisidet. «Kui ausalt ütlen, siis ega uute õpilaste hulgast ole  valla teisest servast tulijaid ning peamiselt on tegemist ikkagi Kabala lasteaia kevadel lõpetanutega. Tean, et paljud neist kaalusid mujale kooli minemist, ent otsustasid siiski Kabala kooli kasuks,» lausus Laur-Reinumägi heameelt varjamata.

Kasutegureid on mitu: iPadid esimese klassi jütsidele, uhiuued koolivormid, lisavaheaeg ja kell üheksa algav koolipäev. Need on vaid mõned muudatused, mis ootavad ees järgmisel nädalal kooliteed alustavaid Kabala kooli-lasteaia õppureid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles