Roland Murakas vallutab Läti ralliteed

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roland Murakas ja Kalle Adler
Roland Murakas ja Kalle Adler Foto: Kristjan Madalvee

Eesti autoralli meistrivõistlused jätkuvad reedel ja laupäeval Lätis maineka Kurzeme ralliga. Seal on stardis ka Järvamaa taustaga sõidumehi, näiteks Roland Murakas.

Nagu juba viimasel paaril hooajal on traditsiooniks saanud, on Eesti ja Läti autoralli meistrivõistlustel kasutusel vahetusetapid. Tänavune Läti meistrivõistluste etapp Eesti pinnal on peetud, selleks oli juunis sõidetud Grossi Toidukaubad Viru ralli. Eesti sõitjate visiit lõunanaabrite juurde seisab ees sellel reedel ja laupäeval, kui Lätis sõidetav Kurzeme ralli on teist aastat järjest Eesti autoralli meistrivõistluste etapp. Tegu on selle hooaja Eesti meistrivõistluste viienda ning Eesti juunioride autoralli meistrivõistluste neljanda etapiga.

Võistlusele on registreerunud kokku 70 võistluspaari kaheksast riigist. Läti korraldajad ootavad lisaks Eesti sõitjatele ka palju Eesti publikut ning teist aastat järjest on Kurzeme ralliraadios Marek Lindmaa. Läti autospordi jaoks on tegu olulise tähendusega ralliga, kui esimest korda stardib Läti rallisõitja uuema põlvkonna neljaveolise R5 klassi autoga. Varem vanema Mitsubishiga sõitnud Martis Svilis tuleb Liepajas starti Eesti meeskonna MM-Motorsport Ford Fiesta R5 autoga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles