KIK nõuab Järvamaa ettevõttelt 500 000 eurot toetust tagasi

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Osaühingu Rexest Grupp juhatuse liikmed Aivo Käsnar (vasakul) ja Andrus Valdmaa peavad oma firmas välja töötatud ilmastikukindlat materjali – plastrexi – ideaalseks nii liivakastide, lillekastide, aiamööbli, prügimajade, kuuride kui ka aiamoodulite tarbeks.
Osaühingu Rexest Grupp juhatuse liikmed Aivo Käsnar (vasakul) ja Andrus Valdmaa peavad oma firmas välja töötatud ilmastikukindlat materjali – plastrexi – ideaalseks nii liivakastide, lillekastide, aiamööbli, prügimajade, kuuride kui ka aiamoodulite tarbeks. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Plastijäätmetest ehitusmaterjale tootev Rexest Grupp OÜ vaidleb kohtus Keskkonnainvesteeringute Keskusega (KIK), mis nõuab ettevõttelt 500 000 euro suurust toetussummat tagasi, kirjutab BNS.

"Rexest Grupp on haldusakti vaidlustanud, kuna me ei ole toetuse saamisel mingeid reegleid rikkunud – ei sisuliselt ega juriidiliselt. Selle tõendamiseks pöördus Rexest Grupp halduskohtusse," ütles ettevõtte juhatuse liige Aarne Saareväli BNS-ile.

"Toetusmeetme sisu oli plastijäätmete ringlusse suunamine ja täpselt seda on Rexest Grupp ka alates aastast 2011 teinud. Plastijäätmete uuesti kasutamine on globaalne probleem, mille osas on Euroopa kehtestanud selged eesmärgid. Meie tegevus aitab neid eesmärke saavutada ja selle kinnituseks on Rexest Grupi viimaste aastate tegevus," lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles