Volikogu esimees pole rahul oma eelkäija tegevusega

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide linnavolikogu
Paide linnavolikogu Foto: Tiit Reinberg

Paide linnavolikogu esimees Tarmo Alt selgitas eilsel linnavolikogu istungil, et  volikogu eelmine esimees Kersti Sarapuu on kuritarvitanud võimu, ostes pikaajaliselt ja regulaarselt Järva Teataja kolumnisti Urmas Glase firmalt suhtekorraldusnõu, kulutades selleks ainuüksi selle aasta esimeses pooles üle 1000 euro Paide linna maksumaksjate raha.

Alt juhib tähelepanu, et Paide linnal on palgal avalike suhete spetsialist ja seetõttu ei ole üheselt arusaadav, miks pidi Kersti Sarapuu Urmas Glaselt veel täiendavalt teenust ostma. Märgatavalt tihenes antud teenuse ostmine maikuus, kui Sarapuule esitati umbusaldusavaldus.

Alt kinnitas, et tema linnavolikogu esimehena usaldab piisavalt linna avalike suhete spetsialisti ega pea vajalikuks antud teenust täiendavalt sisse osta ning hoiab sellega ka maksumaksja raha kokku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles