Laupäevase Järva Teataja tutvustus

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Järva Teataja

Laupäevane Järva Teataja kirjutab (digilehes on lood loetavad keskööst rubriigis «paberleht»):

*Häirekeskuse inimeste, päästjate ja kiirabitöötajate käsutusse jõudnud uus töövahend peaks edaspidi vältima olukordi, et Viraksaare (Järvamaa) elumupõlengu asemel saadetakse kustutusjõud Viiratsisse (Viljandimaa).

*Järva maavanem Tiina Oraste ütles, et Paide võimuvõitlus ei kahjusta mitte üksnes Paide mainet ja arengut, vaid võib kahjustada tervet maakonda. Oraste kahtles, kas Paide poliitikud saavad suhete sasipuntra harutamisega hakkama, selleks võib minna tarvis nii-öelda kõrvalseisjat.

*Linn ja ministeerium löövad käed riigigümnaasiumi ehitamiseks.

*Balti keti postmargil näeb Päinurme inimesi.

*Arvutigraafik ja asjaajaja. Korrapärane ja korrapäratu. Järjepidev ja katkendlik. Need on õed Katri (29) ja Marju (32) Kuusk. Õppinud kunsti, veavad nad juba aastaid kartulitrükitehnikal põhinevat rahvusvahelist festivali.

*Tervisliku eluviisi leheküljelt saab lugeda, milliste uuendustega tulevad uuel hooajal välja spordiklubi. Näiteks Paidesse on jõudmas täiesti uus treeningstiil.

*Võimaluste üle teisi inimesi aidata arutlesid Tallinna ülikooli psühholoogia instituudi dotsent Avo-Rein Tereping, Süda-Eesti sotsiaalkeskuse juhatuse liige Eneken Savi ja Kanal 2 saate «Kodutunne» produtsent Kristi Nilov. Esile kerkis kaks põhiteemat: miks me aitame ja miks mõni inimene ei lase end aidata.

*Ambla vallas tegutseva osaühingu Mägise Aed juhatuse liige Aire Pitk sõitis teisipäeval kell üheksa hommikul kodunt välja ja võttis suuna Viljandimaale Ärma tallu, kus ootas teda presidendipaar.

*Reede pärastlõunal andis Paide E-Piima spordihallis Järvamaa noortele korvpallihuvilistele avatud treeningut Eesti üks paremaid korvpallureid, korvpallikoondise kapten Kristjan Kangur (pildil keskel).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles